Οικογένεια

Το πρώτο βήμα για την εξασφάλιση της οικογένειάς σας!

Η πρόωρη απώλεια της ζωής μπορεί να έχει εξαιρετικά δυσάρεστες συνέπειες για την ποιότητα ζωής μίας οικογένειας, η οποία για να καλύψει τις ανάγκες της μπορεί να χρειαστεί να αλλάξει ριζικά τον τρόπο διαβίωσής της. Οι προτεραιότητες μιας οικογένειας εξαρτώνται από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχει η καθεμία. Παρακάτω, αναφέρονται ενδεικτικά κάποιες ανάγκες που χρειάζεται να αντιμετωπιστούν σε περίπτωση πρόωρης απώλειας ζωής.

Τρέχοντα έξοδα
• Κάλυψη τελευταίων εξόδων
• Αποπληρωμή στεγαστικών δανείων
• Πληρωμή πιστωτικών καρτών και καταναλωτικών δανείων
• Πληρωμή φόρων κληρονομιάς
• Υποχρεώσεις προς τρίτους
• Χρηματοδότηση μελλοντικών σπουδών για τα παιδιά

Πόσο κοστίζει η Ασφάλεια Ζωής

Τα ασφάλιστρα είναι ιδιαίτερα προσιτά. Για άτομο, που το επάγγελμά του είναι υπάλληλος γραφείου και επιθυμεί ασφαλισμένο κεφάλαιο 50.000€, το κόστος είναι:

ΗλικίαΕτήσιο ΑσφάλιστροΜηνιαίο Ασφάλιστρο
40 ετών137,6€11,9€
50 ετών268,6€23,3€

Προγράμματα Υγείας, πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ!ins

Η ιδιωτική ασφάλιση υγείας είναι η καλύτερη λύση για να
εξασφαλίσετε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών υγείας και αποτελεσματική διαχείριση του κόστους.

Ειδικότερα:

  • Συμπληρώνει τις παροχές του κοινωνικού σας ταμείου.
  • Σας παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες υγείας, με τις πιο σύγχρονες μεθόδους.
  • Εξασφαλίζει άμεση πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας, χωρίς αναμονή.
  • Σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε το πρόγραμμα που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες, σε κάθε βαθμίδα περίθαλψης.
  • Σας παρέχει τη δυνατότητα να επιλέξετε το γιατρό, το διαγνωστικό κέντρο και το νοσηλευτικό ίδρυμα που επιθυμείτε.
  • Έχει προσιτό κόστος και προσαρμόζεται στις δικές σας οικονομικές δυνατότητες.
  • Σας βοηθάει να αντιμετωπίσετε απρόβλεπτες και μεγάλες δαπάνες υγείας.

Επιλέξτε ασφαλιστική εταιρία με βασικό κριτήριο τη φερεγγυότητα και την αξιοπιστία της. Η εμπειρία, η τεχνογνωσία, το μέγεθος και οι υποδομές της στο χώρο της Υγείας αποτελούν επίσης παράγοντες που θα αξιολογήσετε.

Επιλέξτε το γενικότερο επίπεδο καλύψεων που επιθυμείτε, mediδηλαδή πλήρες πρόγραμμα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας κάλυψης, νοσοκομειακή κάλυψη, πρωτοβάθμια περίθαλψη ή επίδομα μόνο (Medisystem, Medihospital, MEDICARE, Μedicash).

Επιλέξτε το πρόγραμμα που ανταποκρίνεται καλύτερα στις δικές σας ανάγκες και οικονομικές δυνατότητες.

Προστατεύστε το σημαντικότερο περιουσιακό σας στοιχείο!

Το σπίτι, το αυτοκίνητο, ή ακόμα και οι αποταμιεύσεις μας θεωρούνται τα πιο σημαντικά περιουσιακά μας στοιχεία. Πλάι σε αυτά όμως, το εισόδημα που παράγουμε κατά την περίοδο που εργαζόμαστε είναι το μεγαλύτερο σε οικονομική αξία αγαθό μας. Ωστόσο, ένα ατύχημα ή μία ασθένεια μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την ικανότητά μας για εργασία, με δυσάρεστες οικονομικές συνέπειες για το εαυτό μας και την οικογένειά μας.

Μήπως το μεγαλύτερο περιουσιακό σας στοιχείο είναι ανασφάλιστο;

ΑυτοκίνητοΗ μέση αξία ΙΧ 1.600 κ.εκ. είναι περίπου 15.000€
ΚατοικίαΜια μέση κατοικία 110 τ.μ. αξίζει από 150.000€
ΕισόδημαΤα εισοδήματα μιας ζωής ξεπερνούν τα 1.000.000€

Πόσο κοστίζει η Ασφάλεια Εισοδήματος

Τα ασφάλιστρα είναι ιδιαίτερα προσιτά. Για άτομο, που το επάγγελμά του είναι υπάλληλος γραφείου και επιθυμεί να ασφαλιστεί για κεφάλαιο 500€/μήνα, το κόστος είναι:

ΗλικίαΕτήσιο ΑσφάλιστροΜηνιαίο Ασφάλιστρο
40 ετών228.9€19.1€
50 ετών348.7€29.1€

Αποταμίευση για τις σπουδές των παιδιών σαςsave

Οι σπουδές ενός παιδιού αποτελούν μια επένδυση ζωής, η οποία όχι απλά αποδίδει, αλλά μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μια καλύτερη ζωή. Tο κόστος σπουδών μπορεί να είναι πολύ υψηλό αν συνυπολογίσουμε το κόστος για δίδακτρα, σίτιση, βοηθήματα, βιβλία, εξοπλισμό, ενοικίαση χώρου διαμονής, μετακινήσεων κ.λπ. Το τελικό κόστος εξαρτάται επίσης από πολλούς παράγοντες, όπως η πόλη ή η χώρα σπουδών, η χρέωση διδάκτρων ή όχι, η ποιότητα του πανεπιστημίου, το αντικείμενο σπουδών, τα απαραίτητα χρόνια εκπαίδευσης κ.λπ. Κατά μέσο όρο, τα δίδακτρα για ένα μεταπτυχιακό στην Αγγλία ενός έτους κοστίζουν 10.000 ευρώ περίπου, ενώ το συνολικό κόστος ζωής (εκτός Λονδίνου) και εξαιρουμένων των διδάκτρων φθάνει τα 12.056 ευρώ ετησίως, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της HSBC. Η συστηματική αποταμίευση για τη χρηματοδότηση των μελλοντικών σπουδών ενός παιδιού εξασφαλίζει ότι το βαρύ κόστος των σπουδών μπορεί να αντιμετωπιστεί με μεγαλύτερη άνεση αύριο και δεν θα έχετε στερήσει από το παιδί σας ένα σημαντικότατο εφόδιο, το οποίο είναι μια βασική προϋπόθεση για να πετύχει στη ζωή του.

save-money-b

Αποταμίευση για την τρίτη ηλικία

Σε ολόκληρο τον οικονομικά αναπτυγμένο κόσμο, η γήρανση του πληθυσμού και η υπογεννητικότητα απειλούν τη βιωσιμότητα των συστημάτων κοινωνικής ασφάλισης. Με το νέο ασφαλιστικό νόμο (Ν.4387/2016) η εθνική σύνταξη ορίστηκε πλέον στα 384 cashbagευρώ το μήνα! Το ποσό αυτό αυξάνεται με βάση τα χρόνια εισφορών, αλλά είναι σαφές πλέον ότι το τελικό ποσό σύνταξης δεν θα αναπληρώνει σε καμία περίπτωση ικανοποιητικά το εισόδημα που είχαμε όταν εργαζόμαστε. Έτσι, θα είναι αδύνατον για τους περισσότερους Έλληνες να διατηρήσουν την ίδια ποιότητα της ζωής που είχαν κατά την περίοδο της συνταξιοδότησης. Θα πρέπει λοιπόν από σήμερα κιόλας να σχεδιάσουμε τη δημιουργία ενός πρόσθετου κεφαλαίου για τα χρόνια που έρχονται μέσα από ένα πρόγραμμα συστηματικής αποταμίευσης. Να μεριμνήσουμε
άμεσα, ενώ παράλληλα να εμπλουτίσουμε τη συνταξιοδοτική μας αποταμίευση με ασφαλιστικές καλύψεις, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε ροές εισοδήματος ακόμα και αν συμβεί κάτι απρόβλεπτο στη ζωή μας. 
Με τον τρόπο αυτό, θα διατηρήσουμε την οικονομική μας ανεξαρτησία και την ποιότητα ζωής μας κατά την τρίτη ηλικία, ενώ δε θα χρειάζεται να επιβαρύνουμε την περίοδο εκείνη τα οικεία μας πρόσωπα ή τα παιδιά μας.

24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο

Η INTERAMERICAN βρίσκεται δίπλα σας παντού και πάντα, εξασφαλίζοντας μοναδικές υπηρεσίες βοήθειας σε κάθε σας μετακίνηση, 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο

Εάν επιθυμείτε πληροφορίες ή απαντήσεις σε ερωτήματά σας αναφορικά με παροχές που προσφέρουμε, παρακαλούμε συμπληρώστε και στείλτε την παρακάτω φόρμα.