Περιουσία

Ασφάλιση Αυτοκινήτου INTERAMERICAN, χιλιόμετρα μπροστά…

Η INTERAMERICAN σας προσφέρει τέσσερα προγράμματα car-insασφάλειας αυτοκινήτου, για να επιλέξετε αυτό που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες κάλυψης και στο δικό σας όχημα. Τα προγράμματα έχουν οικονομικά ασφάλιστρα, με δυναμικό τρόπο τιμολόγησης που λαμβάνει υπόψη του μια σειρά από παράγοντες που αφορούν εσάς και το αυτοκίνητό σας. Σας εξασφαλίζουν τις μοναδικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης και υποστήριξης της INTERAMERICAN.

Επιλέξτε την ασφάλεια αυτοκινήτου που ταιριάζει περισσότερο με τις ανάγκες σας

ΠρόγραμμαΣε ποιους απευθύνεται
BASIC Σε εσάς που θέλετε τις σημαντικές και απαραίτητες καλύψεις αστικής ευθύνης, ζημιών από ανασφάλιστο όχημα και φροντίδα ατυχήματος. Έχει ιδιαίτερα χαμηλά ασφάλιστρα.
CLASSIC & CLASSIC B Ιδανική λύση για εσάς, που θέλετε κάτι παραπάνω από την απαραίτητη από το Νόμο ασφαλιστική κάλυψη του αυτοκινήτου σας. Έχει ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή και περιλαμβάνει πλήρη Οδική Βοήθεια, παροχή ιατρικών συμβουλών και την κάλυψη για θραύση κρυστάλλων.
EXTRA & EXTRA B Σε εσάς που επιθυμείτε πλήρη ασφαλιστική κάλυψη του αυτοκινήτου σας για τις πιο συνήθεις περιπτώσεις απώλειας ή καταστροφής. Περιλαμβάνει καλύψεις για φωτιά, κλοπή, πλημμύρα, αλλά και Προσωπικού Ατυχήματος και Νομικής Προστασίας.
TOTAL Σε εσάς που αναζητάτε την πιο ολοκληρωμένη ασφαλιστική προστασία. Περιλαμβάνει κάλυψη για ίδιες ζημιές αλλά και ζημιές από κακόβουλες βλάβες. Είναι η ιδανική πρόταση ασφάλισης για καινούργια αυτοκίνητα, χρηματοδοτούμενα ή μη.

Ασφάλεια Κατοικίας

Πορεία στην ασφάλεια

Το σκάφος είναι ένας τρόπος ζωής που σας δίνει μία μοναδική sail-insποιότητα ζωής και αίσθηση ελευθερίας. Η INTERAMERICAN σας προσφέρει τη δυνατότητα να το χαρείτε με ασφάλεια, με τέσσερα (4) σύγχρονα ασφαλιστικά προγράμματα, που σας εξασφαλίζουν την προστασία που χρειάζεστε.

Πλήρης κάλυψη για τον οδηγό και το αυτοκίνητο

Slide 1

Εάν επιθυμείτε πληροφορίες ή απαντήσεις σε ερωτήματά σας αναφορικά με παροχές που προσφέρουμε, παρακαλούμε συμπληρώστε και στείλτε την παρακάτω φόρμα.